word donateur  |  samen sparen

achter de schermen

De helft van het werk

Heel belangrijk voor onze muzikale presentatie zijn de pianisten Ineke Geleijns en Bert van den Brink. Ineke speelt voor Diva Dichtbij vrijwel alle klassieke begeleidingsmuziek in, Bert de lichte muziek. Achter de schermen speelt ook Linde Löbert een grote rol. Zij traint onze Diva's.Ineke Geleijns

Ineke Geleijns werkt als vaste pianiste bij de afdeling Educatie van De Nationale Opera. Haar passie voor muziek èn theater komen samen in haar optredens met de Opera della Casa en Glorious Divas. Ook maakt ze met haar stichting La Sopera klassieke en moderne muziek toegankelijk voor een breed en jong publiek.

 


Bert van den Brink

Pianist Bert van den Brink is een veelzijdig musicus met een grote staat van dienst. Hij is klassiek geschoold en autodidact op het gebied van de jazz. Sinds 1982 doceert hij jazz piano aan het Utrechts conservatorium. In 2007 kreeg hij de VPRO/BOY EDGAR-prijs.
Linde Löbert

Linde Löbert is behalve theatermaakster ook trainer. Gedreven door een sterke sociale betrokkenheid heeft zij een scherp oog ontwikkeld voor mensen en interacties. Met deze vaardigheden en haar enthousiasme traint zij onze Diva's om ieders eigenheid als Diva te ontwikkelen. Centrale aandachtspunten zijn (eindeloze) nuances ontdekken in het van dichtbij contact maken en tegelijk als professioneel kunstenaar alle toeschouwers bij een optreden betrekken. Ze reikt handvatten aan waarmee iedere Diva van elk optreden een uniek feestje kan maken.